Kost

 Personlig specifik kostrådgivning för din ämnesomsättning.


 


Kosten påverkar oss mycket mer än man ofta tror. I ett tidevarv som för de flesta kännetecknas av ett högt tempo, stress, småätande och osund snabbmat, kan den allra viktigaste åtgärden vara att hitta ett stabilt måltidsmönster.


När vi har obalans och problem med kroppen på olika sätt behöver vi gräva djupare och ta reda på den exakta perfekta kosten för dig just nu, för att du ska må så bra som möjligt men även rätta till dessa obalanser så du kan smälta maten och ta upp näringsämnen som finns i maten och ger dig optimal hälsa.


Med en god kosthållning kan du påverka din ork, hur din mage mår, förändra din vikt och mycket mer. När kroppen mår bra och hjärnan får alla näringsämnen den vill ha, så påverkas även humöret positivt och livslusten kommer fram.


Att se över kostvanor och balansera vad, när och hur man äter leder i många fall till bättre resultat.


 

Hos Feelgreater får du din kost och dina levnadsvanor analyserade. Tillsammans kommer vi överens om vad just du behöver fokusera på.


Vi erbjuder dig en inledande kartläggning av dina nuvarande kostvanor och ge dig förslag på individuell kostrådgivningsplan. Metoden hjälper dig att nå dina mål genom att äta rätt mängd mat och att få balans mellan kolhydrater, protein och fett.

Du får reda på exakt vilka näringsämnen och vilken ämnesomsättningstyp du har.


 

Goda matvanor leder till hälsa och välbefinnande och är en förutsättning för positiv hälsoutveckling. I dag blir vi överösta av tips och rekommendationer på vad vi ska och inte ska äta, och det kan ibland vara svårt att veta vad som egentligen gäller. En kostrådgivning är därför ett viktigt steg mot en hälsosam och hållbar kosthållning. Med hjälp av vår kostrådgivare får du individanpassade tips och riktlinjer, så med en personlig kostrådgivare får du kunskap, stöd och inspiration.